Sommerkage

Sommerkage
Print
Ingredienser
  1. 400 g smør
  2. 400 g sukker
  3. 7 æggeblommer
  4. 4 dl mælk
  5. 270 g mel
  6. 5 ½ tsk bagepulver
  7. 5 æggehvider
  8. 300 g sukker
  9. 3 tsk vaniliesukker
  10. 100 g makroner
  11. Jordbær el anden frugt
  12. 5 dl græsk youghurt
  13. 2½ dl creme fraiche
  14. 2 tsk vaniliesukker
Instruktioner
  1. Pisk smeltet smør og sukker (400 g). Tilsæt æggeblommer, mælk, mel og bagepulver. Pisk det sammen til en flydende masse og kom det i en bradepande beklædt med bagepapir. Bag ved 180 grader i ca 20 min (til den er lysebrun).
  2. Pisk æggehvider stive. Tilsæt sukker, vaniliesukker (3 tsk) og knuste makroner. Kom marengsen over kagebunden og bag den yderligere 20-25 ved 180 grader.
  3. Bland græsk youghurt, creme fraiche og vaniliesukker (2 tsk). Smør blandingen ud over kagen, og pynt med frisk frugt.
Krags madplaner http://kragsmadplaner.dk/

Anbefaling...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *