Lakseroulade med spinat

  • 2 hele æg
  • 100 g frisk baby spinat
  • 0,7 dl fløde
  • 150 g flødeost naturel
  • 1/2 tsk køkkensalt
  • 1/2 tsk peber
  • 2 spsk citronsaft
  • 3 spsk frisk hakket basilikum eller purløg
  • 200 g røget laks

Æggeblommer røres sammen med salt, peber, fint snittet spinat og fløde. Æggehvider piskes stive og tilsættes.
Massen hældes ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Det skal ligge i ca. 1/2 cm tykkelse og lige lange på hver side. Bages ved 200 grader i 15 -20 minutter – eller indtil roulademassen er fast og gyldenbrun.

Bland flødeost med salt, peber, citronsaft og hakket frisk basilikum/purløg. Smør blandingen på rouladebunden, når denne er afkølet. Til sidst lægges røget laks i skiver hen over, og rouladen rulles forsigtigt sammen.

Rouladen skal stå i køleskabet min. 1 time før servering. Ved servering skæres i ca. 1 cm tykke skiver.

Anbefaling...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *