Jordbærroulade

  • 50 g hasselnødder
  • 3 æg
  • 200 g sukker
  • 125 g mel
  • 1/4 vaniliestand (el. 2 tsk)
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 tsk kakao
  • 250 g jordbær
  • 2½ dl. piskefløde

Hak nødderne.

Del æg – hviderne piskes stive med halvdelen af sukkeret, blommer piskes med resten af sukkeret.

Bland mel, vanilie, bagepulver og kakao sammen med blommerne.

Vend derefter hviderne i.

Fordel på plade ca. 30*40 cm.

Drys nødder over og bag 6-8 min ved 200 grader.

Skær jordbær i skiver og pisk fløden.

Vend kagen over sukkerdrysset bagepapir. Fordel fløde og sukker, og rul rouladen.

Anbefaling...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *