Æbletærte

Æbletærte
Print
Ingredienser
  1. 250 g smør
  2. 250 g sukker
  3. 3 æg
  4. 150 g hvedemel
  5. 75 g mandelmel
  6. 3/4 tsk bagepulver
  7. 4 æbler
  8. 3 spsk brunt rørsukker
  9. 1 tsk kanel
  10. 25 g mandelflager
  11. Creme fraiche
Instruktioner
  1. Smelt smøret. Pisk smør og sukker hvidt.
  2. Tilsæt et æg ad gangen.
  3. Bland mel, mandelmel og bagepulver og vend det i dejen.
  4. Vend melblandingen i, og hæld dejen i en smurt springform.
  5. Skræl æbler og skær i både og pres ned i dejen.
  6. Bland rørsukker med kanel og drys over. Drys mandelflager på.
  7. Bages ved 170 grader varm ovn i ca. 40-50 min.
  8. Serveres lun med creme fraiche.
Krags madplaner http://kragsmadplaner.dk/

Anbefaling...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *